Ätbar geometri är enkel matematik

När Bolt fick uppdraget att ta fram en ny påsdesign för BUBS nya godis inspirerades vi av bitarnas former, smaker och färger. Namnet GEO föddes tidigt i tätt samarbete med BUBS och designen blev till slut en naturlig hyllning till geometri. Varje påse har ett unikt geometriskt mönster som på ett smart sätt visar både produktens form och storlek samtidigt som det har en stark koppling till namnet. Bolt står bakom strategi, påsdesign och diverse marknadsmaterial kopplat till lanseringen.

Fritt från gelatin + Faritrade
GEO innehåller inget gelatin eller andra former av animaliska tillsatser. Samtliga påsar är dessutom Faitrade-certifierade. Kombinationen gör GEO till en fantastiskt gott och unikt godis på den svenska marknaden. Framförallt är GEO en massiv succé.

Om BUBS Godis

BUBS GODIS är är ett svenskt familjeföretag som har tillverkat godis sedan 1992. Godisbitarna hittar du i de flesta lösgodisdiskar och i färdiga påsar. En av godisbitarna är den populära Hallonlakritsskallen, med en av Sveriges största produktsidor på Facebook. Bolt står bakom hela framgången på Facebook och har arbetat med Bubs sedan 2006.

Räcker det med en snygg förpackning?

En snygg förpackning är bara en viktig komponent för att sälja din produkt. Det viktigaste är att din produkt är top of mind, när dina kunder ser din förpackning. Bolt kan hjälpa dig med förpackningen och framförallt med den bakomliggande kommunikationen.

Fyll i din e-post nedan, så hör vi av oss och berättar mer om vad Bolt kan göra för dig!