fbpx
BOLT ↯

All rights deserved 1994 – infinity

approach 01 revolution

01

Revoltera och
gör avtryck i historien.

För oss på Bolt är bra kommunikation något som skapar avtryck. Något som berör. Något som får människor att stanna upp och tänka till. För att lyckas måste du stå för något. Du måste vara äkta. Du måste leda din egen revolution. Annars blir du inte ihågkommen. Bolt är kreatörer, provokatörer och revoltörer. Vem är du?

approach 01 concept

02

Koncept är allt.

Att bygga ett varumärke är som att bygga ett hus. Du behöver en detaljerad ritning att utgå från och en stabil grund att stå på, men också arkitektur som berättar en intressant historia. Du kan förstås strunta i det, men då kommer ditt hus att rasa samman. På Bolt bygger vi varumärken från grunden. Vi skapar starka koncept och välgjord kommunikation som håller över tid. Låt inte fel människor bygga ditt varumärke. Eller ditt hus.

approach 03 changetheworld

03

Förändra världen
eller försvinn i bruset.

På Bolt bryr vi oss om världen. Vi vill göra en positiv skillnad för miljön och våra medmänniskor. Vi vill jobba med kunder som känner likadant. Om det finns en elefant i rummet eller om någon sminkar en gris, så kan du vara säker på att vi säger till. Det är vårt ansvar att göra det. Inte för att vi vill bråka, bara för att vi bryr oss. Utvecklas eller dö ut. Det handlar om evolution.

approach ai

04

Visst, AI är coolt, men
har du testat känslor?

Varumärkesbyggande är personligt. Det är en högst mänsklig företeelse, av människor, för människor. Därför kan du inte hamna i ett träsk av rationellt tänkande. Dina kunder är inte robotar. En AI kan skriva en symfoni, men den kan aldrig slå sönder en gitarr på en scen. En bot kan kommunicera med dig, men aldrig tala till dig på riktigt. Bolt älskar teknik och allt den möjliggör. Men teknik är och har alltid varit redskap. Ingenting annat. Kreativitet varar för evigt.

approach art

05

När vi inte förstår,
flyr vi till konsten.

Hur ser framtidens konsumenter ut? Vad finns det för jobb om 20 år? Kommer det att finnas ett nytt Google? Allt du kan göra är att gissa. Du vet inte. Vi vet inte heller. Svaren finns i konsten och kulturen. Konsten har inte svaren, men genom att vända oss till konsten kan vi se på världen ur nya perspektiv. Böcker, musik, poesi, konstverk, skräpkultur, film och allt däremellan hjälper oss att vara relevanta. Konsten är källan till Bolts kreativitet.