Bolt™
Bolt™
Meny
Stäng

Bolt™

Ledig tjänst

10 november

2023

Webbutvecklare till Bolt™

På Bolt skapar vi kommunikation, design och koncept som når genom bruset, förvandlar kunder till fans och marknadsföring till affärsnytta. Nu söker vi dig, en webbutvecklare som kan ta ett helhetsansvar för vår webbutveckling och vill vara med och skapa, kort sagt, riktigt bra grejer tillsammans med oss.

Se oss som en schweizisk armékniv. Vi kan göra vad som helst. I stort sett.

Bolt™ består av ett team på tio kreatörer – Art Directors, copywriters, strateger och projektledare som tillsammans arbetar för att skapa grymma koncept till våra kunder. Ett team med referenser från både konst, litteratur, musik, film och lökiga TV-serier som hjälper oss genom de kreativa faserna. Vi tror inte på att det finns “dåliga idéer”. För dåliga idéer kan bli bra idéer, om man bara vänder och vrider på dem lite tillsammans, vilket vi älskar att göra.

 

Här har du möjlighet att utvecklas i din roll och karriär. Vi vill att du ska göra det du kan allra bäst, samtidigt som du inte backar för utmaningar. Bolt arbetar med allt från nykläckta starups till globala, välkända varumärken, i olika branscher. Och vi arbetar tillsammans för att skapa det bästa för dem.

Vem är du som webbutvecklare på Bolt?

Jämte din stora passion för programmering finns också en naturlig känsla för design. Du gillar att pusha gränser framåt, utforska nya sätt att använda kodning i ett kreativt perspektiv och utveckla Bolts digitala utveckling framåt.

Pixel Perfect, som det kallas. Med din kreativa ådra kommer du bidra i koncept- och idéutveckling ur ett tekniskt perspektiv, där webb kan vara en del av en helhetsleverans. Du har en nyfikenhet för digital utveckling och vågar utmana och driva Bolts digitala utveckling framåt.

 

Som webbutvecklare på Bolt är du trygg i att kunna ta ett helhets- och utvecklingsansvar för våra webbaffärer och webbutveckling. Du får möjlighet att sätta vår roadmap för hur vi kommer att arbeta med webb och digital utveckling, där vi utgår från de kodspråk och ramverk du tror kommer att fungera bäst för oss och våra kunder.

Är det dig vi söker?

Skicka din ansökan till: calle@bolt.se 

Har du frågor?: 0705-190153 / calle@bolt.se 

Prata med en framtida kollega: Måns Karlsson, AD – mans@bolt.se

B™2311