Bolt™
Bolt™
Meny
Stäng

HANK® by D75

Vi bestämde oss för att utmana vår kreativitet genom att designa en unik möbel. Det är inte en klädhängare, inte heller en lampa. Det är en möbel som utstrålar ljus. HANK® är designad för att vara ett välkomnande ljus och en funktionell, stilren möbel. Du kan använda den för att lysa upp hallen eller din garderob, men också för att visa upp vem du verkligen är. Placera den var du vill och fyll den med vackra saker. Ha kul och var personlig. Varde ljus, och det vart HANK®.

Bolt stod för idé, design och koncept från start till mål. HANK® hänger nu i både hemmiljöer och butiker i städer som LA, NYC samt London.

D75 HANK BOLT 01
HANK featured in Design Milk

Några av världens största design bloggar såsom Design Milk och Nordic design har uppmärksammat HANK®. 

HANK OFF
D75 HANK BOLT 05 alt

Om

Från Design Milk till LA—Skuggorna och ljuset utgör kärnan av designen. HANK® tillverkas med stor känsla för detaljer i samma fabrik som många svenska designklassiker. Hur går det för HANK® i världen? Kort sammanfattat är HANK® en stor succé. Några av världens största designbloggar såsom Design Milk och Nordic design har uppmärksammat HANK®. Den hänger nu i både hemmiljöer och butiker i städer som LA, NYC samt London. Bolt stod för idé, design och koncept från start till mål.

Tjänster

Produktionsdesign

Förpackning

Identitet

PR

Art direction