Bolt™
Bolt™
Meny
Stäng

Ingarp

Ingarp är ett jordnära företag, på alla sätt man kan tänka sig. De tillverkar träprodukter från varsamt avverkad skog med största möjliga omsorg för naturen. På så sätt är skogen odödlig, oavsett vilken form den tar. Tillsammans med Ingarp har Bolt skapat en ny identitet. En identitet som hyllar naturens olika skepnader och arvet från förr. En identitet som gör varumärket rättvisa och lyfter Ingarp över trädtopparna.

Den nya identiteten är en blandning av rå natur, hårt arbetande människor och modern teknik. Det är inte bara kraftfullt och naturligt, det är tidlöst, precis som skogen.

Ingarp book

Ingarps varumärkesidentitet är ett komplett rotsystem som skapar nya möjligheter för kommande generationer.

Om

Männen och kvinnorna i Ingarp delar en genuin vördnad för skogen, då de lever och andas mitt bland träden. De föddes i den, formade av den, i vetskapen om att den förkroppsligar den sanna betydelsen av vördnad. Bevarandet av skogar, vilda djur och ekosystem är en av deras högsta prioriteringar. Med detta i åtanke tillverkar Ingarp träprodukter, konstruktionsvirke och prefabricerade huskomponenter i ett toppmodernt sågverk.

Tjänster

Brand design

Strategi

Copy

Fysisk design

Film av