Bolt™
Bolt™
Meny
Stäng

Sanna

Sanna är det modiga byggföretaget som utmanar en annars likriktad bransch genom att sätta människan i centrum, från första mötet till sista skruven.  Därför har vi låtit humanismen färga hela varumärkesresan. Arbetet har resulterat i ett komplett varumärkessystem som sätter en konsekvent humanistisk prägel på webb, logotyp, texter, fotografier, typografi och alla andra komponenter som tillsammans utgör byggbranschens längst framåtblickande varumärke.

 
Featured image

“Bolt lyssnar, utmanar och konkretiserar. I vårt fall har vi gjort en stor förflyttning av hela varumärket och Bolt har styrt projektet med mjuk, men ärlig, hand från start till mål. Framför allt är jag imponerad av deras förmåga att nå fram med vårt budskap, både kring text, bild- och formspråk.”

Christopher Lobsien, VD, Sanna

Sanna fasadbild bil framför

Sannas humanistiska varumärke utmanar branschen och stöttar den djärva visionen, att bygga miljöer där människor kan skapa minnen för livet.

 

Om

Sanna Bygg har funnits sedan 2011, men kunskapen och erfarenheten sträcker sig många år tillbaka i tiden.I verktygslådan finns kompetens om allt från arkitektur till finsnickeri, med Sanna som huvudansvarig för hela processen. Sanna projektleder, bygger och snickrar och är med hela vägen från ritbordet. Om så önskas.

Tjänster

Brand design

Brand strategy

Brand voice

Physical design