Bolt™
Bolt™
Meny
Stäng

Splitgrid

Splitgrid skapar lönsamma affärer genom en egenutvecklad plattform som integreras mot butikers kassaregister eller e-handelssystem. Tjänsten säkerställer automatiska betalningar mellan handlare, leverantörer och hyresvärdar – vilket gör alla till vinnare. Genom en rekommendation från en av våra tidigare kunder kom Splitgrid till Bolt™ med uppdraget: ge varumärket ett nytt utseende och webb som rimmar med den teknik och kvalitet som Splitgrid levererar med sin tjänst.

Hemsidan

Inledningsvis skapades en ny visuell identitet för varumärket. Identiteten behövde en kick – en mer teknisk, avancerad känsla för att matcha användarplattformen, och sticka ut bland konkurrenterna inom fintech-sfären. Baserat på den visuella identiteten skapades en hemsida som speglar enkelheten i att använda Splitgrid och deras verktyg, och kvaliteten på tjänsten.

Verktyget

För kunderna är verktyget utgångspunkten för att skapa mer lönsamma affärer. Verktyget är en plattform som automatiskt fördelar intäkterna, där rapportering genereras och avtal stängs. Plattformen behövde vara smart, lätthanterlig och tydlig. Bolt™ gav den en ny look baserad på den visuella identiteten.

Texterna

Som med de andra delarna i projektet fanns det ett behov av en tydlig verbal kommunikation. Med syfte att förtydliga erbjudandet på ett tekniskt men ändå engagerande sätt skapades en ny verbal kommunikation för webbplatsen – som illustrerar fördelarna med att integrera Splitgrid i sitt kassasystem och idén om att alla blir en vinnare med Splitgrid.

Om

Splitgrid skapar lönsamma affärer genom en egenutvecklad plattform som integreras mot butikers kassaregister eller e-handelssystem. Tjänsten säkerställer automatiskt betalningar mellan handlare, leverantörer och hyresvärdar – vilket gör alla till vinnare.

Tjänster

Varumärkesdesign

Webbdesign

UI-design

Copywriting