Bolt™
Bolt™
Meny
Stäng

01

Revoltera.
Sätt ditt avtryck.

approach 01 revolution

För oss på Bolt är bra kommunikation något som sätter avtryck. Något som berör. Som får människor att stanna upp och tänka till. För att lyckas måste du stå för något. Du måste vara äkta. Du måste leda din egen revolution. Annars blir du inte ihågkommen. Bolt är kreatörer, provokatörer och revoltörer. Vem är du?

02

Koncept är allt.

approach 01 concept

Att bygga ett varumärke är som att bygga ett hus. Du behöver en detaljerad ritning att utgå ifrån och en stabil grund att stå på, men också arkitektur som berättar en intressant historia. Du kan förstås strunta i det, men då kommer ditt hus att rasa samman. På Bolt bygger vi varumärken från grunden. Vi skapar starka koncept och välgjord kommunikation som håller över tid. Låt inte fel människor bygga ditt varumärke. Eller ditt hus.

03

Förändra världen eller förbli nyfiken.

approach 03 changetheworld

På Bolt bryr vi oss om världen. Vi vill göra en positiv skillnad för miljön och våra medmänniskor. Vi vill jobba med kunder som känner likadant. Om det finns en elefant i rummet eller om någon sminkar en gris – var säker på att vi säger till. Det är vårt ansvar att göra det. Inte för att vi vill bråka, bara för att vi bryr oss. Utvecklas eller dö ut. Det handlar om evolution.

04

Nya idéer
föds i möten.

approach ai

Innan vi tar oss an ett nytt projekt så lyssnar vi. Så noga vi bara kan. Vi vill lära känna dig och ta reda på varför du vill förändra världen.
Dina idéer behöver naturligtvis inte sätta avtryck i alla världens hörn i slutändan, om du inte vill. Det viktigaste är att de gör något med dig och för dem du vill ska känna något.
På Bolt finns kreativa medarbetare med olika referenser och ingångsvärden. Därför är chansen stor att du får den vägledning du behöver för att ta dina idéer till nya nivåer.
Och har du slut på idéer kan Bolt hjälpa dig att få nya.

05

När vi inte förstår, flyr vi till konsten.

approach art

Hur ser framtidens konsumenter ut? Vad finns det för jobb om 20 år? Kommer det att finnas ett nytt Google? Allt du kan göra är att gissa. Du vet inte. Vi vet inte heller. Svaren finns i konsten och kulturen. Konsten har i och för sig inte heller svaren, men genom att vända oss till konsten kan vi se på världen ur nya perspektiv. Böcker, musik, poesi, konstverk, skräpkultur, film och allt däremellan hjälper oss att vara relevanta. Konsten är källan till Bolts kreativitet.