Bolt™
Bolt™
Meny
Stäng

Bolt™ är en kommunikationsbyrå i Jönköping. Sedan 1994 har Bolt™ arbetat med både globala, välkända varumärken och lokala, nykläckta startups. Vi älskar starka koncept och dras till bra idéer, men vi behöver inte krångla till det i onödan. Vi tror att samspelet och dialogen med våra kunder skapar framgångsrika samarbeten. 

Identitet 

Identitet

Bolt™ är experter på visuell identitet, det vill säga varumärkets ansikte utåt. Vi gräver alltid där vi står, vilket innebär att alla varumärken vi producerar är skräddarsydda för att passa företaget perfekt. Varumärkesbygget består av design som logotyp och riktlinjer för färg, layout, typografi och allt som behövs för att ditt varumärke ska upplevas konsekvent oavsett kanal. 

Copywriting

Tricket med bra copy är att vara en skicklig kameleont. Vi lägger grunden genom att förstå våra uppdragsgivare. Deras drivkraft, mål och värderingar. För att pricka rätt adderar vi sedan kunskap om vilket tilltal som är mest effektivt på just er målgrupp. Till sist lägger vi till ett tekniskt kunnande om hur en text utformas för att fungera bäst i olika medium.

Bolts copyhantverk kan summeras i texter som hänger ihop sömlöst med ert varumärke, når genom bruset och förvandlar kommunikation till affärsnytta.

Film

Film

Vi producerar ett brett spektra av film. Allt från kampanjfilmer till företagspresentationer eller produktvideor. Vi är med i varje steg på vägen, för att planering och produktion ska gå så smidigt som möjligt. Genom idéer, storyboards, casting, inspelning på location, ljudsättning och redigering skapar vi historier som gör intryck.

Foto

Människor, mat, dokumentärt, produkter, interiör, you name it. Bolt™ löser alla typer av foto, både i vår egna fotostudio och på fältet. Vi ser till att känslan i bilden limmar 100% med varumärket, vilket innebär att vi har gjort allt från stora produktioner med knivskarpt resultat, till stökigt foto med analog kamera och film.

Webb

Bolt™ skapar alla typer av webbsidor. Företagssidor, e-handel, kampanjsidor och allt däremellan. 
Vi är med under hela projektet– för att du ska få en hållbar hemsida som inte bara har en bra design, utan som också skapar affärstillväxt och driver trafik.

Idéer och kreativitet

approach art

Bra idéer kan förändra historiens gång. Ett varumärke utan syfte är ett varumärke utan effekt. Din resa börjar med ett starkt koncept. 

Vi älskar att forma och förädla visioner till starka varumärken och identiteter. Genom workshops och andra kreativa möten kan vi hjälpa er att tänka om, tänka nytt (eller gammalt) och generera kampanjer, koncept eller identiteter som når genom bruset. 

De behöver inte nå till alla världens ändar, om ni inte vill. Det viktigaste är att de skapar känslor hos de ni vill skapa känslor hos. Bolt har idéerna som tar er dit.

Digital marknadsföring

Bolt™ arbetar med SoMe och betald annonsering i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi är med hela vägen – från målgruppsanalys, utformande av annonseringsplan till val av kanaler och presentation av statistik. Vi jobbar även med SEO-optimering, som gör att ni hamnar högre upp i söket på Google och att det blir enklare för kunder (befintliga som potentiella) att hitta er.